Dr. Nona Holt-tengeri készítmények, kozmetikumok

Onkológia betegségben szenvedő gyerekek

fel

A nemzetközi statisztika adatai szerint az utóbbi években jelentős eredményeket sikerült elérni a különböző onkológiai betegségek gyógyításában.  1997-től kezdődően az Oroszországi Főderációban, a FÁK országokban és a kelet – európai országokban több, mint 10000 páciens részesült a “Dr. Nona” készítmények alkalmazásával végzett komplex komplementer rehabilitációban. A Dr Nona készítmények alkalmazásával , a rosszindulatú daganatokkal szenvedő,  remisszió stádiumában lévő gyerekeken végzett komplementer immunrehabilitálás során kapott információra és összegyűjtött tapasztalatokra támaszkodva ajánlja a rehabilitálási programot:

1. Gonseen – 0,5 liter naponta.
2. Dakseen – 1/3 vagy 0,5 tábla naponta.
3. Soupseen – 1 zacskó naponta
4. Okseen – 1-2 kapszula naponta
5. Ravseen – 3 kapszula  reggel 3 hónapon keresztül
6. Pulmoseen – 1-2 kapszula reggel
7. Dinamikus hidratálókrém – naponta
8. Szájvíz
9. Solaris D.N
10. Sófürdők

A konstrukciót sikeresen alkalmazzák limfoblasztos leukémiában és agydaganatban szenvedő, a kémiai-sugárzási terápia után remisszió stádiumában lévő gyerekek komplex immunrehabilitásának rendszerében.

A készítmények adagolásának, milyen készítmény szedése,  a szedési idők és a kúrák időtartamának pontosítása a gyerek kora és egészségi állapotának figyelembevételével történik ORVOSI felügyelet mellett. Minden esetben szükséges a kezelő orvossal konzultálni arról, hogy a kezelés mellett ezen kiegészítő terápiát is alkalmazni kívánja.

468 ad