Dr. Nona Holt-tengeri készítmények, kozmetikumok

Megoldások cukorbetegségre Dr.Nona-val

tenger

1985-től 10 év alatt megháromszorozódott a cukorbetegek száma és ez a trend az elhízással párhuzamosan tovább emelkedik. A cukorbetegség a hasnyálmirigy zavara. A szénhidrátok feldolgozása során egyszerű cukor keletkezik, amely a vérárammal a sejtekbe jutva energiává alakul át. A hasnyálmirigy által termelt inzulin megakadályozza, hogy a vércukorszint túl magas legyen. Cukorbetegség esetén nem, vagy csak nagyon kevés inzulin termelődik.  Az inzulinhiány következtében  kórosan megemelkedik a vércukor szintje. A szervezet nem tudja mindet feldolgozni vagy elraktározni és a felszaporodása különböző tüneteket okoz ( erős szomjúság és szájszárazság, fáradékonyság, homályos látás, kéz és láb zsibbadása…).

A cukorbetegség kockázati tényezői: a test túlsúlya – nagy mennyiségű zsírok és cukor ételekkel együtt történő fogyasztása – a vitaminok ( elsősorban A, B, E ) és bizonyos mikroelemek ( kén, nikkel, szelén stb.) hiánya a z ételekben – elégtelen fizikai terhelés.

A diabétesz megelőzésében és kezelésében a nonaterápia jelentős segítséget nyújthat.

A hasnyálmirigy működését kiválóan serkenti a LOVSEEN /regg. 2 kapsz/. Javítja a vérkeringést és az általános közérzetet, tonizálja a szervezetet. Az immunitás serkentéséhez ajánlatos a RAVSEEN /napi 3×2 5 p el étkezés előtt/, ami + hatást gyakorol a szövetek táplálására is. A diabétesz következményeinek – trofikus fekélyek és egyéb szövődmények – kezelésére ajánlott a SOLÁRIS testápoló krém és a DINAMIKUS HIDRATÁLÓ váltott alkalmazása. Napi 2 OKSEEN és a HOLT-TENGERI BOROGATÁS javasolt. Reményt keltő eredményeket kaptak Dr. Nona kutatói az OKSEEN, a GONSEEN, a DAKSEEN és a FÁZIS-3-al. Ezen erős antioxidánsok együttes szedése lehetőséget ad a klinikai mutatók, a vér oxidáló tulajdonságainak és a perifériás idegek funkcióinak javítására. Ezen készítmény-komplexum alkalmas – a cukorcsökkentő bázisterápia mellett – a diabéteszes szenzomotoros polineuropátiában szenvedő betegeknek. A belső feszültség és nyugtalanság oldására ajánlatos a YAMSEEN /éjjelre 2 kaps/.

Megelőzés: A zsírok és cukrok korlátozása, nyers zöldség és kevésbé cukros gyümölcsök fokozott fogyasztása. Ezzel normalizálódik a testsúly és javul a hasnyálmirigy működése.

Az elegendő B vitamin segíti az inzulin termelődését. Nagy mennyiségben van jelen a töretlen magvakból készült kásákban, búzacsírában, élesztőben, tejben, joghurtban. A hasnyálmirigy működéséhez szükséges mikroelemek a kén, nikkel – a fehérjék többsége tartalmaz. A cink az inzulin hatását erősíti, elegendő van a céklában. Dr. Nona készítményei közül A, B2,3,5,6,8,12 , C, D, E vitamint, cinket, mangánt, Mg-t, jódot és más komplexumokat tartalmaz a SOUPSEEN és a CHOCOSEEN.

468 ad