Dr. Nona Holt-tengeri készítmények, kozmetikumok

Magas vérnyomás

 kep150

Dr. Nona szerint a magas vérnyomás tünetei.

A magas vérnyomás (Hipertónia) egy nagyon alattomos betegség, mivel kezdetben tünetmentesen zajlik, és a betegek majdnem egy harmada nem is gyanítja, hogy hipertónióban (magas vérnyomás) szenved. Ugyanakkor nagyon különbözőek lehetnek a megnyilvánulásai – szélütések, infarktusok, vese, szembetegségek és sok más.

Akkor legyenek figyelmesek, ha időközönként vagy rendszeresen tapasztalják a következőket:

• fejfájások, szapora szívverés, arcpír, fejben pulzálás érzékelése, emlékezetromlás, belső feszültség, ingerlékenység,

• munkaképesség csökkenése, szem előtt apró fekete pontok látása, reggeli szemhéjduzzadás és arcpuffadás.

A HIPERTÓNIA MEGNYÍLVÁNULÁSA

A bántalmak lehet, hogy csak időnként jelentkeznek és pihenés után akár teljesen meg is szűnnek. Sajnos ez még nem ok az optimizmusra, csak a hipertónia alattomosságának a megnyilvánulása. A hipertónia nem azonnal mutatja meg magát, hanem gyakran csak akkor, amikor a helyzet már súlyos.  Mit tegyünk, hogy ne hagyjuk a betegséget kifejlődni?

HOGYAN IS LEHET NEM ELSZALASZTANI A BETEGSÉG KEZDETÉT?

Meg kell venni a vérnyomásmérőt és figyelni a saját mérések eredményét: 110/70-fiataloknál és 140/90-középkorúaknál. Tévedés azt gondolni, hogy a magasabb vérnyomás normalizálódhat a „jó” gyógyszerekkel lefolytatott kúra hatására. Sajnos ilyen gyógyszerek nincsenek és nem is lehetnek. Ha a vérnyomás magas, akkor a kezelésnek folyamatosnak kell lenni. A vérnyomás- csökkentő gyógyszereket rendszeresen kell szedni. A hagyományos gyógyszerek kiegészítésére ajánlani szoktam a lazító eljárásokat a „Dr. Noná” társaság készítményeivel. Ha úgy érzik, hogy a vérnyomásuk nőtt, vigyék fel az „Iszappakolás testre” készítményt a nyak gallérterületére és lábakra. Ha már tudjak, hogy a problémájuk a hipertónia, akkor a következő eljárásoknak nagyon jótékony lesz a hatásuk. Például, a lazító masszázs a „Dinamikus hidratálókrém” alkalmazásával. Lehet egy tágabb edénybe holt-tengeri sót szórni a „Sókvartettből” és 2-3 percig járkálni azon. Jól segítenek a „Sókvartett”-el vett lábfürdök. A kezelés során csukják be a szemüket, lélegezzenek mélyen be es ki háromszor. Képzeljék el azt, hogy lassan mennek lépcsőn lefelé és minden lépcsőfokot számolnak – a tizediktől az elsőig. A következő gyakorlattal gondolatban meg lehet szabadulni minden problémától. Csukják be a szemüket. Képzeljék el azt, hogy mellettük áll egy nagy láda, menjenek oda hozzá, nyissák ki, vegyenek egy mély lélegzetet és a ládába fújják azt ki. Es ezzel együtt az összes problémájukat, viszontagságaikat és minden feszültséget is. Csukják be a fedelet és fordítsák el a zárban a kulcsot. Vegyenek egy mély lélegzetet és nyissák ki szemüket. Ezek az egyszerű fogások segítenek megnyugodni és ellazulni.

A „NAPI SAMPON” összetételébe tartoznak a bio-organikus ásványi komplexum, a növényi kivonatok és az olajesszenciák. A fejbőrt táplálva, a sampon nyugtató és ezzel együtt élénkítő hatást fejt ki, segítve az egész szervezet immunrendszerének stimulálását.

A „DINAMIKUS HIDRATÁLÓ KRÉM” olyan krém, amely összetételébe tartozik a legősibb sejt a Földön – a Holt-tenger archaebaktériuma. A krém növeli a vérkeringést, emeli a tónust és leveszi a fáradtságot. A bio-organikus ásványi komplexumon alapuló korszerű biotechnológiának köszönhetően sikerül a bőrön keresztül stimulálni a szervezet immunrendszerét.

A „SÓKVARTETT” – ez egy egyedülálló lehetőség a Holt-tenger gyógyító hullámaiba merülés örömének kipróbálására… a saját fürdőkádjában, az idegrendszer megnyugtatására, a szellemi és fizikai túlterhelés levételére, az élettónus emelésére.

468 ad