Dr. Nona Holt-tengeri készítmények, kozmetikumok

Lovseen

lovseen1

A nők és férfiak szexuális vágyának csökkenése esetén egy Holt-tengeri készítmény a Lovseen alkalmazása megoldást jelenthet. A Lovseen segít a szervezet fizikai és szellemi frissességének visszaszerzésében. Serkenti és aktiválja a nemi hormonok képzését és orvosolja a nők frigidségét, növeli a férfiak aktivitását.

A Lovseen kimerültség esetén, nagyobb koncentrálást igénylő feladatoknál jótékony hatással bír. Javítja a szervezet ellenállóképességét, növeli a munkabírást tonizálja a központi idegrendszert.

Alkalmazása javasolt még: cukorbetegség esetében, fertőző betegeségben szenvedőknél, prosztata gondoknál, pajzsmirigy rendellenességeknél. Szedése ajánlott még allergia betegségben szenvedőknél, anyagcsere problámák esetén. Erősíti az immunrendszert, javítja a koncetrálást, fokozza az emlékezőképességet.

Hatóanyagok: szibériai ginszeng, gingko biloba, kola dió, Holt-tengeri ásványok (BOAK).

Használat: 15 perccel evés előtt két kapszula naponta 30 napon át, aztán szakítsuk meg a szedését egy hét erejéig. A termék függőséget nem okoz.

Üzenetet küldhet nekünk az alábbi űrlapon. Az üzenet mezőben tadja megadni elérhetőségét, telefonszámát, címét, terméket amit szeretne megrendelni.

Telefon: 06/1/793-6964

Mobil:06/20/504-7978

Név: *

E-mail: *

Telefon: *

Átvételi cím:*

Üzenet:

468 ad