Dr. Nona Holt-tengeri készítmények, kozmetikumok

Iszap arcmaszk

Az arc vérellátásának és a bőrtáplálásának javítása révén segíti a sejtek regenerálását, emeli a szövetek tónusát és ily módon kisimítja a ráncokat. Baktériumölő és sebgyógyító hatással rendelkezik, javítja a sejttáplálást, segíti a hegek felszívódását.

Hatóanyagok: holt-tengeri iszap, kamilla kivonat, aloe kivonat, őszibarackmag olaj, citromfű olaj, citrustermésekből nyert olaj, mirrha olaj, levendula olaj, E-vitamin, holt-tengeri ásványok (BOAK).

Az Iszap arcmaszk javítja a vérkeringést, táplálja a bőrt, regenerálja a sejteket, növeli a szövetek tonizálását és segít elsimítani a ráncokat. Az Iszap maszk baktériumölő és sebgyógyító hatású, javítja a sejtek tápanyag-ellátását, és gyógyítja a bőr sérüléseit.

ˇ A fiatalító hatás érdekében;

ˇ akné, bőrkiütések és arc-sömör esetén;

ˇ az arcbőrön található pigmentfoltok esetén;

ˇ arcideg-paresztézia és arcideg-gyulladás esetén;

ˇ ekcéma, neurodermatitisz (viszkető bőrgyulladás) esetén – kenjük fel az érintett helyre;

ˇ orrmelléküreg-gyulladás esetén – melegítsük meg és vigyük fel az orr felületére, valamint a szemöldökök között található részre;

ˇ az alsó állkapocs ízületeinek diszfunkciója esetén;

ˇ méhnyak-erózió esetén – vigyük fel egy tamponra, azt helyezzük a hüvelybe, hagyjuk 2 órát hatni, végezzük naponta;

ˇ vastagbél-gyulladás, hüvelygyulladás esetén – vigyük fel egy tamponra, hagyjuk 2 órát hatni,végezzük naponta;

ˇ méhnyálkahártya-gyulladás, petevezeték-gyulladás esetén;

ˇ nátha esetén melegítsük meg és vigyük fel az orr felületére, valamint a szemöldökök között található részre;

ˇ krónikus mandulagyulladás esetén – főleg gyermekeknél – használjuk kétszer hetente;

ˇ a húgyutak vagy nemiszervek fájdalmai esetén – vigyük fel a medence és a keresztcsont tájékára.

Használat: Kenjük fel vékony rétegben a tiszta és nedves bőrre heti egy-két alkalommal, esetleg napozás előtt. Az alkalmazás ideje: száraz bőrre 1-3 perc, normál bőrre 3-5 perc, zsíros bőrre 5-7 perc. Kerüljük a szem környékét és az ajkakat. Mossuk le meleg vízzel, majd vékony rétegben vigyünk fel Dinamikus hidratálókrémet vagy Szemránc balzsamot.

Nőgyógyászati problémák esetében: A pakolást vigyük fel nedves tamponra, hagyjuk a hüvelyben, aztán öblítsük ki meleg vízzel, majd alkalmazzuk a Szemránc balzsamot vagy a Dinamikus hidratálókrémet. A kezelés időtartama 3 – 10 nap. Menstruációs panaszok esetén vigyük fel az alhas és a medence tájékára heti két – három alkalommal.

468 ad