Dr. Nona Holt-tengeri készítmények, kozmetikumok

Iszap hajra és fejbőrre

iszapmaszk

A haj táplálásának és kondicionálásának javítására irányuló alkalmazása félórával a Fázis-1 használata után a leghatékonyabb. Mindkét készítményt ugyanazon fejbőr-betegségek esetén használják. Emellett hatékonyan alkalmazzák a fej, a hát és az ágyék bőrének viszketésének (neuroallergiás, fertőzéses eredetű, öregkori, diabeteszes viszketegség) megszüntetésére; valamint a rovarcsípések esetén.

Hatóanyagok: búzacsíra olaj, csipkerózsa olaj, jojobamag olaj, rozmaring olaj, kakukkfű olaj, búzaprotein, E-vitamin, kamilla kivonat, őszibarackmag olaj, holt-tengeri ásványok (BOAK).

A haj jobb táplálása érdekében és a fejbőr betegségei esetén a 2. Fázist az 1. Fázis használata után alkalmazzuk. Ezen felül a 2. Fázis sikeresen alkalmazható különböző eredetű viszketés esetén: a fejen, háton, a lágyékon (idegi-alergiás, fertőzéses eredetű viszketés, idősek bőrviszketése, cukorbajos viszketés esetén, rovarcsípés esetén).

ˇ Kopaszodás esetén – alkalmazzuk az 1. Fázis után;

ˇ korpásodás, bőrzsírosodás és tetvesség esetén;

ˇ ekcémák és különféle gyulladások esetén – a termék véd a víztől;

ˇ különböző eredetű bőrviszketés esetén – kis mennyiségben vigyük fel a 2. Fázist az érintett helyre, 15-20 perc után vegyünk fürdőt, a víz hőmérséklete legyen 25-37 °C, adjunk hozzá 2 evőkanál kamillás vagy levendulás sót, a fürdő után mossuk le a 2. Fázist a gyakori használatra szánt samponnal;

ˇ rovarcsípés esetén;

ˇ hegesztés által okozott szempanaszok esetén;

ˇ száraz, töredezett, egészségtelen haj esetén ? a 2. Fázist hajmosás után alkalmazzuk;

ˇ kemoterápia után;

ˇ érzékeny bőr esetén (hirtelen leégés napozás közben), vagy megelőzés gyanánt – alkalmazzuk naponta;

ˇ száraz bőr esetén;

ˇ a haj szerkezetének megújulása érdekében.

Használat: Alkalmazzuk fél órával az 1. Fázis alkalmazása után. Száraz és töredezett haj esetén kenjünk fel egy kevés krémet a fejbőrre és ne mossuk le; zsíros haj esetén vigyük fel, hagyjuk 15 percig hatni, aztán távolítsuk el a megmaradt krémet meleg vízzel.

468 ad