Dr. Nona Holt-tengeri készítmények, kozmetikumok

Álmatlanság

almatlansag1

Álmatlanság éjszaka, nappal autóbaleset….

Az idegrendszer normalizálásának fő feltétele a jó alvás helyreállítása. A Dr. Nona készítmények hatékony megoldást jelenthetnek.

Az alvás a szervezet életműködésének rendkívül bonyolult fajtája. Az elvégzett vizsgálatok segítettek a probléma új megközelítésében. A túlságosan rövid alvás megbetegítheti az embert. A San Diego-i Kaliforniai Egyetemen elvégzett legutolsó kísérletek közben megállapították, hogy az immunrendszer egyes tevékenységeinek intenzitása 30 %-kal csökken olyan éjszakák után, amelyek során az emberek a szükségesnél legalább 3 órával kevesebbet alszanak. Az elvégzett vizsgálatok eredményeként a következőt állapították meg:
• minden harmadik ember nem alszik elegendő ideig;
• legalább 40 millió ember Európában és Amerikában krónikus alvászavaroktól szenved és még 20-30 millió embernél ezek a zavarok rendszeres jellegűek, ami különböző betegségek nagyon komoly fenyegetését hordozza magában ;
• az alvás komoly problémai olyan összegbe kerültek az Egyesült Államok gazdaságának, amely túltesz az AIDS-szel és a cigaretta-dohányzással kapcsolatos kárterítések költségein.
• alvászavarok következtében körülbelül 40000 ember hal meg évente és 250000 ember sérül meg vezetés közbeni elalvás miatt. Az USA közlekedési minisztériumának adatai szerint egy évben a közlekedési balesetek 200000 résztvevőjének alvásproblémái vannak;
• a felnőttek 4 %-a orvos által felírt altatókat használ, 3%-a pedig recept nélkül vásárol ilyeneket;
• létezik 17 kiemelten felismert alvászavar. Ezekből 95% nem diagnosztizálható és emiatt nem gyógyítható.

Nálunk, a „Dr. Nona International LTD” társaságnál van erre a problémára megoldás! A„Yamseen”vagy a „Newseen”.

Az alvás normalizálására,a pszichikai feszültség levételére alvás előtt ajánljuk a „Yamseen” („Newseen”) készítmény 2 kapszulájának bevételét. Ezzel megváltoztatja az életét,  leveszi a stresszt, kialussza magát és teljesen biztos, hogy ezután már nem alszik el a kormány mögött!

468 ad