Dr. Nona Holt-tengeri készítmények, kozmetikumok

Bioorganikus ásványi komplexum

nona_bioorganikus

A Holt-tenger vizének egyedülállósága régóta a tudósok érdeklődésének tárgya. Viszonylag nem régen a tudósok ebben a vízmedencében életet fedeztek fel – egysejtű növényeket és véglényeket. Ezek a legősibb élő sejtek – az archaebaktériumok, amelyek egyedülálló szerkezetüket mindenféle változások nélkül megőrizték évezredeken keresztül. Az archaebaktériumok genetikai apparátusa hatalmas életenergiával rendelkezik és őrzi a létezésért folytatott küzdelem során összegyűjtött információkat.

A „Dr. Nona” társaság tudósainak elsőként sikerült a világon létrehozni azt a bio-organikus ásványi komplexumot (BOMC), amelynek összetételében jelen vannak az archaebaktérium származékai.

Belekerülve a véráramba a BOMC hozzájárul a génszintű sejtimmunitás jelentős növeléséhez. Ennek eredményeképpen a szervezet összes védőereje mobilizálódik és ezzel garantált az életerőinek leggyorsabb regenerálása!

Doktor Nona Kuchina saját kivételes technológiát javasolt a Holt-tenger ásványainak, a biomassza elemeinek, a biológiailag aktív anyagokban gazdag növényi kivonatoknak és az aromaterápiás olajoknak egy bio-organikus ásványi komplexumban való egyesítésére. Ez a felfedezés a társaság know-how-ja lett és a „Dr. Nona” gyógytermékek gyártásának alapjává vált.

468 ad